Sungkei Macam-Macam Ada!

Minggu tok tek berkesempatan untuk mencoba Buffet Ramadhan “Original” Macam-Macam Ada
di Hotel Grand Margherita Kuching.

Apa yang macam-macam ada ya? Nang macam-macam ada. Dari booking, sampe ke makanan dan facilities yang disediakan oleh chain hotel terbesar di bandaraya Kuching tok.

 

Untuk membooking Buffet tok boleh dipolah secara online, di www.grandmargerita.com yang memboleh kan kitak orang dapat discount sampe RM69 sepalak. Mun walkin ikutnya dalam RM93, RM37 utk nemiak. Lepas ya nya ada juak 20% discount utk  dewasa 60thn ke atas. bagus ya, dpt ngembak dak urg tua kita ke sia sekali.

Makanan disediakan pun cukup memuaskan. ada variasi makanan merentas benua, ethnic dan rasa.

Rasanya lebih dari berpuluh jenis makanan yang disediakan. dari kuihnya, buahnya, airnya, daging nya, manok nya, popianya, dimsum nya, buburnya, telornya, mee nya, nasik nya, salad nya… kira lebih dari berbaloi dengan harga kita bayar.

Bila sebut ‘sungkei luar’ dah tentu jadi kebinggungan kebanyakkan urang tempat utk sembahyang maghrib. sik bulak, ada tempat sik nyedia tempat sembahyang- walaupun nyaman ne makan nya, alu sik nyaman juak sebab sekda kemudahan solat.

keperihatinan sidak “Grand Mar” pun bagus juak, sidak menyediakan tempat solat yang selesa dan besar juak rasanya mampu menampung jumlah jemaah yang besar juak. Jadi sik perlu risaulah bab nak solat tok kerana ada disediakan. Nait sigek dah rating buffet tok 🙂

in term of tempat makan memang luas dan selesa. urg sik berimpit dan apa open air area yang menghadap sungei Sarawak yg nampak juak sidak di kampung seberang nun. jadi bila waktu azan Maghrib ya, rindok jak sambil2 dengar azan & sungkei rasa nya banyak juak mengimbau nostalgia kenangan lamak-lamak dolok. rindok ati…

Di samping ya arrangement buffet yg tersusun juak merik keselesaan kepada pengunjung.

Apa-apa pun, buffet available dari 17th May-14th June di Hotel Grand Margherita Kuching, untuk pertanyaan lanjut boleh lah call 082-53211 ext 1581/1196 untuk pertanyaan.

Selamat Berpuasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *